Erha Clinic Surabaya
Surabaya, Indonesia
Erha Skin Care Clinic Surabaya is a four-storey single mass building in Art Deco style with modern touches. It has very strong vertical elements that can be seen on the blades of the walls between windows, window height and balcony railing.  There are six consultation rooms, 12 treatment and facial rooms, auditorium, pharmacy, doctor's lounge, 70-seat waiting area and a 120 m2 multifunctional hall. The formality and rigidity of the symmetric elements are refined by the glass box at the entrance giving the building an impression of exclusivity while still blending into its environment. The large scale clinic creates new lifestyle and adds value as a commercial centre.

Source: Aga Khan Trust for Culture
Location
Surabaya, Indonesia
Images & Videos
Associated Names
Events
Completed 2010
Dimensions
3,634 m²
Variant Names
Erha Clinic Surabaya
Building Usages
clinic
health care
Keywords
Aga Khan Award for Architecture Nominee